Outkast – Speakerboxxx 4×Vinyl, LP, Album, Reissue Plak


Sanatçı: OutKast
Album Adı: Speakerboxxx / The Love Below
Firma: Arista 
Basım Yılı 2017
Menşei:  AVRUPA
Kapak Kondisyonu: M
Plak Kondisyonu: M
Açıklamalar: SIFIR AMBALAJINDA 4 × Vinyl, LP, Album, Reissue


A1 Intro
Producer – Cutmaster Swiff
A2 Ghetto Musick
Backing Vocals – Joi (3), Myrna “Skreechy Peach” Crenshaw, Sleepy Brown
A3 Unhappy
Backing Vocals – Debra Killings, Sleepy Brown
Congas – Rajinder Kala
Guitar – Donny Mathis
Producer – Mr. DJ
A4 Bowtie
Backing Vocals – Tori Alamaze
Guitar – David Whild
Vocals [Additional] – Jazze Pha, Sleepy Brown
A5 The Way You Move
Co-producer – Big Boi
Guitar – ZaZa
Producer – Carl Mo
Vocals [Additional] – Sleepy Brown
B1 The Rooster
Backing Vocals – Sleepy Brown, Tori Alamaze
Co-producer – Big Boi
Guitar – Donny Mathis
Producer – Carl Mo
B2 Bust
Backing Vocals – Jazze Pha, Myrna “Skreechy Peach” Crenshaw, Sleepy Brown
Drums – Victor Alexander
Featuring – Killer Mike
Guitar – David Whild
Vocals [Additional] – King Stephen
B3 War
Backing Vocals – Myrna “Skreechy Peach” Crenshaw
Congas – Rajinder Kala
Guitar – Donny Mathis
Producer – Mr. DJ
Programmed By [Music] – Jeminesse “Slimm Jim” Smith
B4 Church
Backing Vocals – Debra Killings, Myrna “Skreechy Peach” Crenshaw
Bass – Aaron Mills
Vocals – Sleepy Brown
C1 Bamboo (Interlude)
C2 Tomb Of The Boom
Featuring – Big Gipp, Konkrete (3), Ludacris
C3 E-Mac (Interlude)
C4 Knowing
Co-producer – Big Boi
Producer – Mr. DJ
C5 Flip Flop Rock
Backing Vocals – Backbone, Big Gipp, Debra Killings, Mildryln Andrews, Sleepy Brown
Co-producer – Mr. DJ
Featuring – Jay-Z, Killer Mike
Guitar – David Whild
D1 Interlude
D2 Reset
Backing Vocals – Debra Killings
Featuring – Cee-Lo, Khujo Goodie
D3 D-Boi (Interlude)
D4 Last Call
Featuring – Lil’ Jon & The East Side Boyz, Mello (28), Slimm Calhoun
D5 Bowtie (Postlude)
The Love Below
E1 The Love Below (Intro)
E2 Love Hater
Drums – Jef Van Veen
Guitar – Darryl Smith (2)
E3 God (Interlude)
E4 Happy Valentine’s Day
Double Bass – Kevin Brandon
Double Bass [Upright Bass] – Moffet Morris
Guitar – André 3000*, Kevin Kendricks*
Vocals [Additional] – Joi (3), Myrna “Skreechy Peach” Crenshaw
E5 Spread
Bass [Electric] – Kevin Smith (2)
E6 Where Are My Panties?
F1 Prototype
Backing Vocals – Marianne Lee Stitt
F2 She Lives In My Lap
Bass – Aaron Mills
Guitar – Tomi Martin
Guitar [Lead], Saxophone [Tenor] – André 3000*
Vocals [Additional] – Rosario Dawson
F3 Hey Ya!
Vocals [Additional] – Rabeka Tunei
F4 Roses
Backing Vocals – Killer Mike
Producer – Dojo5
G1 Good Day, Good Sir
Vocals [Additional] – Farnsworth Bentley*
G2 Behold A Lady
G3 Pink & Blue
Bass – Kevin Brandon, Kevin O’Neal
Conductor [Strings] – Benjamin Wright
Strings – The Benjamin Wright String Orchestra
G4 Love In War
Arranged By [String Arrangement] – Ricky Keller
G5 She’s Alive
Double Bass – Kevin Brandon
Drums – Jef Van Veen
H1 Dracula’s Wedding
Featuring – Kelis
H2 My Favorite Things
H3 Take Off Your Cool
Featuring – Norah Jones
H4 Vibrate
Backing Vocals – Sleepy Brown
H5 A Life In The Day Of Benjamin André (Incomplete)

Stokta yok



OUTKAST-SPEAKERBOXXX – 4 × Vinyl, LP, Album, Reissue