Leo Sayer – Endless Flight Vinyl, LP, Album Plak


Sanatçı: Leo Sayer
Album Adı: Endless Flight
Firma: Max
Basım Yılı: 1977
Menşei: Türkiye
Kapak Kondisyonu: VG
Plak Kondisyonu: VG


Mighty Quinn Medley (11:44)
A1.a I’ll Take You There
A1.b Idol With The Golden Head
A1.c I Serve A Living Savior
A1.d Mighty Quinn
A2 Shoot Out On The Plantation
A3 Dixie Lullaby
B1 Queen Of The Roller Derby
B2 Roll Away The Stone
B3 It’s Been A Long Time Baby
B4 Great Day
B5 Alcatraz
C1 Crystal Closet Queen
C2 Prince Of Peace
C3 Sweet Emily
C4 Stranger In A Strange Land
D1 Out In The Woods
D2 Some Day
D3 Sweeping Through The City
E.a Jumping Jack Flash E.b Youngblood
F1 Of Thee I Sing / Yes I Am Medley
F2 Delta Lady
F3 It’s All Over Now Baby Blue


Secure Payment