Ella Fitzgerald Songbook 2 × Vinyl, LP, Compilation Plak


Sanatçı: Ella Fitzgerald
Album Adı: Songbook
Firma : Bellevue Publishing Uk Ltd
Basım Yılı: 2017
Menşei: AVRUPA
Kapak Kondisyonu: SS 
Plak Kondisyonu SS
AçıklamalarVinyl, LP, Compilation, 



A1 Mack The Knife 4:50
A2 Lullaby Of Broadway 2:24
A3 This Could Be The Start Of Something Big 2:32
A4 Thou Swell 2:04
A5 When Your Lover Has Gone 2:55
A6 Cheerful Little Earful 2:07
A7 After You’ve Gone 4:00
A8 How High The Moon 3:14
B1 Swingin’ Shepherd Blues 2:41
B2 April In Paris 6:19
B3 There’s A Small Hotel 2:47
B4 Happy Talk 2:29
B5 Oh Lady Be Good 3:07
B6 Let’s Face The Music And Dance 2:56
B7 Ten Cents A Dance 4:06
A1 But Not For Me 3:33
A2 Have You Met Miss Jones? 3:44
A3 Night And Day 3:07
A4 Looking For A Boy 3:04
A5 Puttin’ On The Ritz 2:16
A6 They Can’t Take That Away From Me 4:38
A7 Alexander’s Ragtime Band 2:42
B1 Desafinado 2:13
B2 You’ll Never Know 3:10
B3 By Strauss 2:31
B4 Mountain Greenery 2:15
B5 Just You, Just Me 2:20
B6 My Funny Valentine 3:54
B7 Nice Work If You Can Get It 3:34
B8 How Long Has This Been Going On? 3:43


Stokta yok