Disco Par-r-r-ty Vinyl, LP, Compilation, Stereo ( James Brown – Barry White – Millie Jackson .vb ) Plak


Sanatçı: Disco Par-r-r-ty
Album Adı: Disco Par-r-r-ty
Firma Spring Records
Basım Yılı: 1974
Menşei: ABD
Kapak Kondisyonu: VG
Plak Kondisyonu EX
Açıklamalar: Vinyl, LP, Album,


A1 –Lyn Collins Think (About It) 2:25
A2 –Millie Jackson Love Doctor 2:03
A3 –Fred Wesley & The JB’s Doing It To Death 2:21
A4 –The Mainstreeters It’s My Life 2:52
A5 –Maceo And The Macks* Parrty 2:17
A6 –Joe Simon Drowning In The Sea Of Love 3:16
A7 –Act 1 Tom The Peeper
B1 –The Chakachas* Jungle Fever 2:43
B2 –Mandrill Fence Walk 2:36
B3 –The Peppers Pepper Box 2:06
B4 –James Brown Sex Machine 2:11
B5 –Hank Ballard And The Midnight Lighters From The Love Side 2:37
B6 –Timmy Thomas Why Can’t We Live Together 2:08
B7 –Barry White I’m Gonna Love You Just A Little Bit More 4:03



Secure Payment



DISCO PAR-R-R-TY- Vinyl, LP, Compilation, Stereo – ( James Brown-Barry White-Millie Jackson)vb gibi – PLAK