Black Music – Vinyl, LP, Compilation Carl Douglas – Timmy Thomas ..vb Plak


Sanatçı: Black Music
Album Adı: Black Music
Firma : Arcade Records
Basım Yılı: 1974
Kapak Kondisyonu: EX
Plak Kondisyonu EX
Açıklamalar:  Vinyl, LP, Compilation,


A1 –Carl Douglas Kung Fu Fighting
A2 –Love Unlimited* Love’s Theme
A3 –The Drifters Kissin’ In The Back Row Of The Movies
A4 –O’Jays* Love Train
A5 –The Staple Singers If You’re Ready (Come Go With Me)
A6 –Sweet Sensation (2) Sad Sweet Dreamer
A7 –Rupie Edwards Ire Feelings (Skanga)
A8 –Timmy Thomas Why Can’t We Live Together
A9 –First Choice Smarty Pants
A10 –The Intruders She’s A Winner
B1 –Barry White You’re The First, The Last, My Everything
B2 –Jimmy Ruffin Tell Me What You Want
B3 –Mac And Katie Kissoon Sugar Candy Kisses
B4 –The Isley Brothers Summer Breeze
B5 –Eddie Holman (Hey There) Lonely Girl
B6 –Hues Corporation* Rock The Boat
B7 –Trammps* Zing Went The Strings Of My Heart
B8 –Robert Knight Everlasting Love
B9 –Harold Melvin & The Blue Notes* Satisfaction Guaranteed
B10 –The Tymes You Little Trust Maker



Secure Payment



BLACK MUSIC- Vinyl, LP, Compilation – (Carl Douglas-Timmy Thomas).vb gibi – PLAK